Gresia portelanată este o variantă durabilă, elegantă și frumoasă pentru placarea scărilor.

Un material dur, neschimbabil, este de cele mai multe ori cea mai dorită suprafață pentru construcția scărilor.

Când este realizată și instalată corect, o scară placată cu ceramică oferă o suprafață plană, dură care este rezistentă la zgârieturi, pete, deformare, făcând placa ceramică un material ideal pentru scări.

De la spații rezidențiale până la spații publice, puteți beneficia de serviciul nostru de prelucrare în cote personalizate a plăcilor ceramice sau de piatră naturală  folosite în realizarea treptelor cu material durabil și creativ, pentru a vă ajuta să vă duceți scara la următorul nivel.

Fie că scara este o continuare a pardoselii din gresie ceramic, fie că vă doriți ca scara să ofere un detaliu contrastant, plăcile de ceramică sunt atât de versatile încât să satisfacă dorințele dumneavoastră în materie de design.

Noi venim în întâmpinarea nevoilor dumneavoastră oferindu-vă serviciul de prelucrare a plăcilor ceramice sau piatră naturală pentru scări, cu taierea la cotele dorite, realizarea semibastonului și realizarea rizurilor antiderapante . 

Prin realizarea benzilor cu rizuri antiderapante, plăcile ceramice pot ajuta să facă urcatul scărilor mai ușor de gestionat pentru toate vârstele (chiar și pentru prietenii noștri blăniți), rezultatul fiind cu siguranță un pas important pentru o scară, punct de decor ce va fi admirat.

Lasă un răspuns