Glafurile sunt o parte foarte importantă a ferestrei, deoarece ele afectează foarte mult aspectul, atât exterior cât și interior al locuinței.

Pervazul ferestrei este locul în care aranjează ghivece de flori sau alte obiecte de decorat, făcându-l astfel un colț special, care contribuie la senzația de cămin în orice casă.

Oferta de materiale pentru realizarea pervazelor este destul de variată, fiecare având avantaje și dezavantaje  însă ,atunci când alegeți un pervaz trebuie să sublinem faptul că nu este important numai aspectul.

Trebuie să luați în considerare materialul, calitatea, durabilitatea și fiabilitatea pervazului, dimensiunea ferestrelor și deschiderile.

Glafurile din plăci ceramice sunt o opțiune excelentă pentru ferestre, asigurând durabilitatea datorită rezistenței la umiditate, la zgâriere și la lumina soarelui, sunt foarte ușor de curățat și întreținut, adăugând o notă de eleganță în plus, iar pe de altă parte, prețul plăcii este accesibil.

Plăcile disponibile în numeroase culori, texturi și modele, completate de serviciul nostru de debitare la cote, prelucrare semibaston și realizarea picurătorului fac ca ideea dumneavoastră de design pentru glafuri să poată fi realizată mult mai usor.

Pentru interior, puteți să folosiți plăcile pe care le-ați ales pentru amenajarea bucătăriei, baii, sau livingului  pentru decorarea pervazul ferestrei, păstrând unitatea vizuală a spațiului.

Tot ce trebuie să faceți este să comunicați dimensiunile, sau mai bine să veniți cu sablone pe dimensiuni.

Lasă un răspuns